Den sødeste sommerkjole – Lilys blåbærdragt

Sommervejr = sommerkjole

Man skal da have en sommerkjole, når det skø

nneste sommervejr endelig rammer i Danmark. Og da jeg ikke lige har haft mod til at strikke kjoler til mig selv, så måtte det blive lillesøster der fik sig (endnu en) sommerkjole. Det er ikke længe siden at regnbuekjolen blev færdig. Men denne sommerkjole er en lidt anden stil. Det sødeste blonde bærestykke, Hindbærfarvet, og bare så fin. Perfekt til skønne sommerdage.

Lilys blåbærdragt

er faktisk mere end bare en sommerkjole. Opskriften dækker nemlig både over den sødeste lille dragt, en tunika version og selvfølgelig kjolen. Du kan strikke den med lange ærmer, korte ærmer, eller helt uden. Du får virkelige mange variationer, i en enkelt opskrift. Hvilket også er kendetegnet for rigtig mange af de opskrifter der kommer fra Fairwool, som også står bag denne smukke sag. Kender du ikke Fairwool, anbefaler jeg helt klart at du tager et smut omkring. De håndfarver det smukkeste økologiske og bæredygtige garn. Og Rikke, som står bag, laver simpelthen de smukkeste strikkeopskrifter. Og de indeholder så mange variationer og muligheder. Så du får virkelig meget for pengene. (ingen spons her, bare fan af deres flotte arbejde)

Fakta

 kjole

Mønsker: Lilys blåbærdragt – kjoleversionen
Garn: Filcolana Arwetta Classic, fra lageret. I den smukkeste hindbær røde farve
Pind: 2,5 og 3,5

Kjolen er strikket i en størrelse 2-3 år, med lidt ekstra længde. Men den er lidt bred, så skal jeg strikke den igen (hvilket jeg allerede overvejer kraftigt, nemlig den ærmeløse version) vil jeg strikke den et nummer mindre, men med samme længde.

One thought on “Den sødeste sommerkjole – Lilys blåbærdragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *