Diy Drømmefanger

drømmefanger

Catch the bad dreams

For et par år siden var storebror meget plaget af dårlige drømme. Derfor endte vi med at købe en flot drømmefanger til ham på et marked. Og så stoppede de dårlige drømme. Nu er lillesøster så begyndt med de dårlige drømme (mon det er noget der hører aldren til?) Og hendes superhelt, storebror, var ikke mange minutter om at tilbyde hende at låne hans drømmefanger. Men så begyndte han at få dårlige drømme igen? Om det er drømmefangeren der virker, eller om det er underbevistheden hos ham, ved jeg ikke. Men selvfølgelig måtte han have sin drømmefanger igen.

DIY

Så i dag har lillesøster og jeg selv været igang. Vi fandt perlerne frem. Lillesøster valgte farver, og vi fandt lidt inspiration på Pinterest.

Perler Perler

Så satte vi det hele sammen med noget snor, og wupti, så er drømmefangeren klar til at blive indviet i aften. Lillesøster er meget tilfreds.

Jeg stryger altid perlepladerne meget på den ene side, og let på forsiden, så bliver de stabile.

ZzZzZz

Den har ikke stået på meget søvn siden lillesøster skiftede gruppe nede i børnehaven. (hvilket også er en af årsagerne til den lille aktivitet her på siden) Det skyldes ikke kun de dårlige drømme, men mest af alt p.g.a. overstimulering. Kunne den nye drømmefanger bare give en time eller to, mere om natten ville det være os alle vel undt. Så jeg krydser fingre.

6 thoughts on “Diy Drømmefanger

  1. Giver Pia medhold. Hvor er den fin. Jeg holder utrolig meget af drømmefangere, deres funktion og historie. Har bundet mange af dem og det er virkelig sjovt at gå tur i naturen, for at finde fuglefjer + små specielle ting at binde i dem, som feks leder tanken hen mod modtager.
    Godmorgen herfra, med ønsket om dejlig dag

    1. Ej det lyder da virkelig også skønt at lave dem på den måde. Det kunne jeg godt forestille mig kunne blive rigtig fint og personligt.
      Håber du har haft en dejlig weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *