En DIY isbutik, og et par hæklede is

Hip hip hurra, og en Isbutik

En af mine niecer er netop fyldt 5 år. Så dagen i dag er gået med skønne timer i familiens lag. Hvilket jo altid er dejligt. Det er nu en hyggelig måde at bruge søndag formiddag på.

Frøkenen var simpelthen så heldig, at hendes mor har lavet den flotteste lille isbutik til hende. Hun har brugt et gammelt tv-bord og en spånplade, lidt maling og trylleri. Så selvfølgelig måtte jeg da hækle et par isvafler til hendes nye butik.

Hvad skulle det være?

Var det noget med en lækker hjemmelavet is? De smager måske ikke fantastisk. Men fine, det er den da i hvert fald!
Isene er hæklet ud fra opskriften i Krea Deluxes bog “En hæklet isbutik”. Bogen er faktisk årsagen til at jeg startede med at hækle i efteråret. Jeg forelskede mig nemlig pladask i den ved kreative dage i Fredericia. Så var jeg jo nødt til at lære at hækle. Bogen ville nemlig bare med mig hjem. Sammen med deres anden bog “Et hæklet Teselskab”

Isene er hæklet på en hæklenål 3, i bomuldsgarn. De var faktisk ret hurtige at lave. Og som ekstra bonus ikke det vilde monteringsarbejde.
Der er uendelige af variationsmuligheder, så det er bare at slippe fantasien løs. Så kan man hurtigt få skabt en masse lækre is.
Man kan måske godt se at jeg er ret ny i hækling. Men jeg er tilfreds med resultatet, og den var min niece heldigvis også!

Fra genbrug til den sødeste isbutik.

Min søster og jeg, havde en hyggelig genbrugstur i januar, hvor vi fik besøgt nærmest samtlige genbrugsbutikker i omegnen, inden hun fandt det helt perfekte gamle tv bord. Det har hun sidenhen, med lidt maling, og en spånplade, forvandlet til den sødeste lille isbutik. Der er vist ingen grund til at påpeje at den allerede har oplevet mange timers leg.

Det fine isskilt er lavet i hama perler, også efter bogen “en hæklet isbutik”. Til jul lavede storebror herhjemme også sådan et skilt. Den fik lillesøster i julegave. Du kan se den lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *