Fik jeg sagt #2

Fik jeg sagt?

At jeg udover at ELSKE strikkebøger, også har en kærlighed for magasiner.

Især strikkemagasiner, og andre kreative blade. Blandt mine yndlings er helt klart Bladet Garn. Et skønt norsk magasin, hvor der virkelig er kælet for alle detaljer. Og så er jeg også ret vild med Maries Ideer.

Det er blevet lidt en uskreven regel, at når vi er ude og rejse, så skal jeg have et (eller flere) magasiner med hjem. Og da 2018 allerede har været gode ved os på rejsefronten. Både med kærestetur til London og en familietur til Norge, er der selvfølgelig kommet lidt nye blade til samlingen.

Engelske magasiner

I London kunne jeg ikke stå for fristelsen af alle deres lækre magasiner. Så jeg havde altså lidt svært ved at begrænse mig. ups.
Jeg fortryder dog ikke, for de har allerede været genstand for mange gode hyggestunder allerede.

Og prøv lige at se nogle af de skønne ting der gemmer sig i blanede. Hvem der bare havde et par ekstra strikketimer i døgnet.

Se lige det her sæt. Skønt varmt halstørklæde med mønsterstrik, og en matchende hat. Måske det skal være en del af næste års gardarobe?

De her sokker er designet af youtuberen Sockmatician. Og de er af en helt usædvanlig konstruktion, men jeg er vildt fasineret af dem.

Jeg tør slet ikke vise den her enhjørningesweater til lillesøster, for jeg ved at hun vil forlange en lige med det samme. Den er så meget hende.

Den er er tilgængæld så meget mig, farverne er så smukke, og mønstret er så flot.

Norske herligheder

De her stod og skreg mit navn, da vi var inde og handle i Norge. De er spækket med smukke mønstrestrikkede cardigans og sweatre. Sidder helt og længes tilbage til hytten, sneen og brændeovnen.

Lærdal, hedder dette smukke mønster, og er fra Sandnes Garn. Og jeg synes bestemt at min mand og jeg kunne se helt fantastiske ud med hver vores udgave af denne.

 

Og hvor sødt kunne det ikke lige været at have matchende sweater med lillesøster?

SEND MERE STRIKKETID TAK!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *