Flamingoer og en sød bamse

Flamingo love

Flamingoer er temaet på mit seneste syprojekt. Jeg har nemlig lige syet den fineste (Hvis jeg selv skal sige det) flamingo kjole til lillesøster. og den emmer bare af forår. Jeg er ellers en kæmpe sucker for vinter, kulde og sne (rigtig vinter, ikke så meget dansk vinter) men nu hvor dagene bliver længere, og lysere, så begynder man altså at længdes lidt efter forår.

Kjolen er syet i stof, der har lagt på lageret et par måneder. Nemlig det her skønne stof med flamingoer. Mønstret er fra Alt om håndarbejde. Det er lillesøster selv der har valgt mønstret. Hun elsker at sidde og bladre igennem mine magasiner.

Kjolen har jeg syet en gang før. Så heldigvis var projektet nemt at gå til.

Størtsedelen af kjolen er syet på min Singer Overlocker, som jeg er virkelig glad for. Jeg købte den i Lidl efter min fødselsdag sidste år. og den har virkelig været min tro følgesvend siden. Den er stabil, syer pænt, og virkelig nem at tråde. Jeg elsker den.

Men min dejlige symaskine var også i brug. Jeg lagde ærmer og skørter op med tvillingenål. I lang tid synes jeg tvillingenål var det værste bras i hele verden. jeg kunne slet ikke få et pænt resultat. Det var lige ind til at det gik op for mig, at man jo selvfølgelig skal bruge den rigtige nål. Lige som når man syer almindeligt. Så da jeg fik mig en tvillingenål til at sy i Jersey, gik det pludselig meget bedre. Og nu synes jeg det giver en rigtig flot finish

Se lige de søde flamingoer. Lillesøster synes heldigvis at kjolen er helt perfekt.

Dåbsfesten

Flamingo kjolen blev luftet til en hyggelig barnedåb. Det var nemlig blevet tid til at dåbskjolen jeg strikkede færdig tidligere på året skulle tages i brug. Det var virkelig stort at se dåbskjolen, i brug på den sødeste lille dreng. Den lille gut var så fin i den.

Det søde dåbsbarn skulle selvfølgelig også have en dåbsgave. Så jeg strikkede en sød lille bamse til ham. Noodle hedder den, og kan findes på Ravelry lige her. Mønstret er super nemt at gå til, virkelig godt beskrevet. Mønstret er designes at Susan Claudino, som også er at finde på instagram her. Hvis du er vildt med at strikke bamser skal du virkelig tjekke hende ud. Hun designer de sødste små væsner.

Er han ikke nuttet? Han har broderet et lille hjerte med et A i på maven. Da det søde dåbsbarn starter med A.

4 thoughts on “Flamingoer og en sød bamse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *