Første forsøg med Regia Pairfect Kids Color

Norgesturen, bød jo på lidt nyt garn

Det meste af det, som jeg ikke har erfaringer med, bl.a. Regia pairfect kids color.
Storebror, som heldigvis synes det var meget hyggeligt at kigge på garn sammen med mig, fandt, hvad han syntes var det smukkeste strømpegarn i hele verden. Og så kan man da ikke sige nej, når ens 7 årige står der, med bedende øjne, og spørger om jeg ikke vil strikke strømper til ham i lige netop det garn.

Garnet var fra Regias Arne og Carlos serie. Det kommer i Nøgler af 60 gram, og passer til et par sokker. Der af navnet Pairfect. Det var mange skønne farvekombinationer, han valgte den små til ham, og grå og lyserød til hans lillesøster.

Utålmodig

Vi kom hjem fredag aften, og lørdag havde han allerede spurgt de første 5 gange hvornår jeg gik i gang med hans sokker. Så søndag formiddag, hvor vi bare slappede af og hyggede os, tænkte jeg at jeg hellere måtte komme igang. Til stor fornøjelse for storebror. Og jeg skal da lige love at han kunne holde mig til ilden. Både med kærlig hep, og surhed, hvis jeg fandt på at strikke et par runder på min cardigan. Det resulterede faktisk i at strømperne var færdigstrikkede på under to døgn. De blev modtaget med kys og kram. Han er da helt bestemt bare strikkeværdi.

Regia Pairfect

Garnet kører bare lige ud af landevejen. Jeg syntes dog at den blå farve ved tåen, kom til at gå højere op, end hvad jeg synes er pænt, så jeg klippede garnet, efter tåudtagningerne (strømperne strikkede fra Tå op) og skiftede til mønsterfarven, og så satte jeg den blå til igen da den første mønsterfarve var færdig. Det resultat kan jeg godt lide.

Garnet er jeg meget tilfreds med. det eneste jeg har at sætte på det, er at det er lige til den kradse side, når man tænker på at det er et strømpebarn til små sarte børnefødder. Men jeg håber det går. Ellers må der et par bomuldssokker på inden under.

Strømperne er strikket på pind 2.5, med magic loop.

Regiasokker

5 thoughts on “Første forsøg med Regia Pairfect Kids Color

  1. Herlige strømper og jeg er især glad for at læse om det, da jeg selv har købt det. Må dog ikke begynde at strikke strømper endnu, da der ligger en hel del ufo’er og råber efter mig i strikke kurven 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *