Genbrug – lidt maling kan gøre underværker

Genbrug er god brug

Jeg er fan af genbrug. Og da vi virkelig manglede et lille skab inde i stuen, så jeg kan gemme mine igangværende strikkeprojekter lidt væk. (Min mand skulle jo helst ikke blive alt for træt af alt mit garn), så var det oplagt med en tur i genbrug. Vi har nogle gode butikker her i vore lille by, så lillesøster og jeg tog et smut i vores lokale genbrug, for at se om vi kunne finde noget der kunne bruges. Vi fandt et billigt, egnet skab, der dog trængte til en kærlig hånd. Men det er heldigvis bare noget jeg finder hyggeligt. Så det skræmte mig ikke. Og jeg har en super hjælper i lillesøster, til sådanne projekter.

Første forsøg med kalkmaling

Så efter turen i genbrug tog vi ud til en hyggelig lille lokal butik, hvor de sælger kalkmaling. Jeg har længe gerne ville prøve at male med det, og nu var muligheden der.

 kalkmaling

Spontan som jeg er, og når man helst bare vil have projekterne færdige, så er det rart ikke skal skulle forberede og slibe en masse. En hurtig afvaskning af skabet, og så var vi klar til at gå igang. Malingen er vildt nemt at bruge, og med bare 2 lag, dækkede det rigtig godt. Så jeg er fan. Faktisk er der en del i overskud, så nu er jeg ved at overtale manden til at spisebordet skal have en omgang. Det trænger nemlig virkelig meget til at blive malet.

børnene hjælper

Nu er skabet færdigmalet, og fyldt op med garn projekter. og ovenpå pynter lidt grønt, og et par grene klar til påskepynt

 

4 thoughts on “Genbrug – lidt maling kan gøre underværker

  1. Hold nu fast, hvor er det blevet flot! Virkelig slående, hvad maling kan gøre! Det overrasker mig altid.
    Og en lækker, lækker farve 😀

    1. Tak skal du have. Er også så glad for resultatet. og nu har jeg fået overtalt manden til at bordet kan få en tiltrængt omgang. Det bliver bare så fint..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *