Glade glimt #3

Kærlighed

 

Glade Glimt – Uge 3

Så blev det igen tid til Glade Glimt. og der er allerede gået 3 uger af det nye år. som jo efterhånden ikke er så nyt længere. Den her øvelse er faktisk rigtig god, for den hjælper mig virkelig til at få øje på, og huske, de små gode ting. Hvilket jo også er pointen. Men jeg indrømmer at, i denne uge har det været lidt sværer at finde de små glade glimt. Vi kom hjem fra London til en lillesøster, der stadig var syg, og har været syg næsten hele ugen. Jeg selv blev også ramt af en omgang maveonde. Så det har været en uge uden det store overskud. Heldigvis sluttede ugen godt. Alle på matriklen er friske igen, og så har weekenden budt på dejligt selskab med mine søstre og deres familier.

Mine glade glimt denne uge:

  • At vi har varmt vand i bruseren. Det ville virkelig være øv ikke at have varmt vand under bruseren.
  • Vi er alle ved at være på toppen igen, Så forhåbentlig bliver næste uge helt normal.
  • Mine 3 skønne søstre. Jeg er virkelig heldig med dem <3
  • At GLS er hurtig til at levere pakker, da jeg løb tør for garn til bedstefarsokkerne. og så var der endda en karamel med!
  • SNEVEJR. Jeg elsker sne. På en rigtig barnlig måde
  • Strikkecafe – Hold nu op hvor jeg trængte til et par timer hjemme fra.
  • At jeg slap med en blå mærker, og et lille brændmærke på hånden, da jeg gled på trappen og faldt hele vejen ned. AV.
  • Nybagt franskbrød, Barnaby, og min søde mand = Perfekt lørdag aften. (jeps, jeg har en 80 årig sød dame, gemt inden i)

Aftenhygge

Hvad har fået smilet frem hos dig i denne uge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *