Julefarvoritter

December er over os. Og det er virkelig en af mine yndlingsmåneder. I sær efter børnene er kommet til. Jeg elsker at se dem blive opslugt at julens magi.

Derfor blev jeg også inspireret med hos Eponas Dagbog, hvor hun deler 5 af hendes julefarvoritter. Det synes jeg var så hyggelig en ide, da det fik jeg også lyst til at dele nogle af mine julefarvoritter. Hun laver forresten også en julekalender her hen over december. Den glæder jeg mig til at følge med i.

Farvorit Julekalender: Det er uden tvivl Skibet i skilteskoven. Den bringer så mange gode minder frem. https://www.youtube.com/watch?v=BNi-HW5dLwYp

Farvorit Juletradition: Der er så mange gode at vælge imellem. Men vinderen må nu blive den 25 dec. Der holder vi nattøjsdag. Vi hygger og leger med børnenes nye gaver. Spiser rester i sofaen, og ser gode film.

Farvorit Julefilm: Love Actually. Den skal allerhelst ses den 21. dec, sammen med min søde mand. og selvfølgelig masser af julegodter.

Farvorit julesang: Den er lidt svære. Men tror farvoritten i år må være Lille Store Verden med Rasmus Seebach. Det bobler simpelthen af lykke i maven på mig, for hver gang vi hører den skråler min dejlige dreng med, alt hvad han overhovedet kan.

Farvorit julesnoller: Det må nu være det hjemmelavede julekonfekt 

Farvorit hjemmebag: Det er pebernødder. Det både dufter og smager af RIGTIG jul. Især hvis man finder den helt rigtige opskrift. Og vi sværger til denne her fra Valdemarsro. Den skal gerne bages hver uge i december.

 

 

img_6338

One thought on “Julefarvoritter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *