juleforberedelser #2 – mission juletræ

IMG_6715

Juletræ skal der til. Og selvom at det, i år, er første gang vi holder jul, i vores lille hus, så plejer vi altid at have en lille juletræ.

Ungernes oldefar der har tidligere arbejdet med juletræer, plejer at sørge for et lille hyggeligt juletræ. Men i år skal vi endelig have et stort juletræ.

Min mand, den forberedte type, stod med tomstokken og målte og gjorde ved i går aftes. for som ham sagde “jeg ved bare at du vil plage om et kæmpe stort træ, så jeg sørger lige for at vi ved hvor stort det max må være” for han var vist helt overbevist om at jeg ville forlange stedets største træ!

Vi kørte ud til det hyggeligste lille sted, tæt på hvor vi bor. Her var der sne, masser af juletræer og god stemning. Helt perfekt og idyllisk. De havde en lille hyggelig butik, med bl.a håndlavede ting og unikt julepynt.

IMG_6702

Ungerne gik op i juletræsjagten med liv og sjæl, men det blev min søde mand der fandt det helt perfekte, alt for store, smukke træ. (Ikke mig)

Men nu var vi jo forelsket, så træet måtte altså med hjem i vores stue!

Det blev dog lidt en større udfordring, men det lykkedes. Til manges store underholdning. Heldigvis skulle vi da ikke så langt!

(Træet var bundet godt fast, og vi kørte ikke på nogle store veje)

Vi sluttede af med æbleskiver og varm kakao i deres hyggelige lille lade.

img_6766.jpg

Perfekte omgivelser til en hyggelig juletræstur.

Den 22 får juletræet så lov at komme ind i stuen, så vi sammen kam pynte det den 23. Ihh hvor jeg glæder mig!

 

0 thoughts on “juleforberedelser #2 – mission juletræ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *