Julehyggen indfinder sig

Så nærmer december sig med hastige skridt, og i år har julehyggen for alvor fundet vejen til vores lille hus.

i år skal vi nemlig, for første gang, holde julen hjemme. Noget jeg har set frem til siden vi fik børn.

3907476C-714B-4297-8EFD-68A7C08DBC5F
aftensmaden stod på risengrød i dag

Men lidt om mig, og hvorfor jeg har valgt at oprette denne blog.

Jeg er hjemmegående mor, og har to dejlige børn. Inden for det sidste års tid har jeg virkelig genfundet min kreative åre, og det er virkelig skønt. Det startede med at jeg lærte at strikke i august 2016, det var perfekt underholdning når man sad og vuggede med barnevognen for at få vores yngste til at sove til middag, noget hun havde rigtig svært ved efter hun startede i børnehave, men i den grad brug for.

Senere genfandt jeg min kærlighed til symaskinen. Jeg faldt over bogen “kærlighed ved første sting” af Tilly Walnes fra Tilly and the buttons. En god mulighed for at få lært nogle ting fra bunden af, gav mig virkelig mod på at kaste mig ud i større projekter. Men mere om dem senere.

Efter at jeg var forbi kreamessen i Frederecia i oktober, har jeg også kastet mig ud i at hækle lidt.

Så min plan er at jeg vil bruge denne blog til at få lidt udløb for alt det krea mit hoved er fyldt med, og måske kan være med til at inspirerer andre. Hvem ved?

Den nærmeste fremtid vil der nok være en masse jul på programmet, for som nævt øverst, er julen i år noget helt særligt

jule-dekoration-71670

Jule hygge Hilsner fra

Kreamusse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *