Juletraditioner – Nissesti og konfekt

Jeg er ufattelig heldig, at have en skøn, skøn familie, som jeg deler nogle dejlige juletraditioner med.

2 af mine skønne søstre har børn jævnaldrende med mine egne. Og de kommer alle rigtig godt ud af det med hinanden. Hvilket er helt vidunderligt.

Vi 3 søskende, vores 6 skønne unger, og deres søde mormor tager hvert år i december ud til et sted, der er indbegrebet af Jul,

img_6882

Der har de en Nissesti som er fyldt med nisser i alverdens former og størrelser. Der er juletræer, aktiviteter, æbleskiver, lys og julepynt i lange baner. I år var vejret rigtig flot, til en tur rundt på nissestien. Lidt sne ville dog lige have været prikken over I’et.

img_6874

Bagefter tager vi hjem til min mor, hvor den står på konfekt og hygge. Børnene er ofte kun lige med i starten, så bliver ender de som regel med at blive fordybet i hyggelig leg, hulebyggeri, fis og ballade. Men så hygger vi søstre os lidt med at lave resten færdigt.

Da jeg kom hjem ventede denne fine buket, fra min søde mand, i anledningen af vores bryllupdag i dag. Endnu en årsag til at jeg holder så meget af december.

img_6956.jpg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *