Kaptajn Batman – ready for London

Jeg havde ellers et par indlæg i støbeskeen til denne uge. Men så kom hverdagen lidt i vejen.

Tirsdag blev lillesøster syg med opkast, og desværre, selvom at hun kun kastede op tirsdag, var hun stadig mat og træt da ungerne blev afleveret ved mormor torsdag. Så dagene blev brugt på at putte med hende, og de planlagte indlæg må vente lidt med at blive færdig skrevet.

Hvad har alt det med kaptajn Batman spørger du måske? Jo, det var såmænd ham der fløj os til London i dag, eller det var da i hvert fald sådan stewarden præsenterede kaptajnen 🤣 så vi var i gode hænder, og landet trygt i London fredag eftermiddag.

Jeg havde lidt krise torsdag. Et ægte “firts World problem”. Hvad for noget strik skulle jeg medbringe. Syntes mine igangværende projekter var lidt for store og uhandige, så det blev til et nyt projekt 🙈 en bamsesweater fra petiteknit. Garnet har jeg haft på lager siden april sidste år. Så det er vist på tide det bliver brugt!

Flyturen gik som sagt godt. Vi tog bussen ind til Liverpool street, hvorfra vi gik til hotellet. Den eneste fejl her, var at kl efterhånden var mange, og vi havde ikke spist siden om formiddagen. Og hvorimod min mand takler sult rigtig fint, så bliver jeg muligvis en lille djævel når jeg er sulten. Heldigvis kender min mand mig, så han sørgede for en lille snack, og krisen var afværget 😂

Til aftensmad fandt vi det hyggeligste lille burgersted.

Burger & steak hedder det. Her fik vi den lækreste burger jeg har fået længe. Og en kæmpe millshake. Den smagte himmelsk. Det eneste der var at sætte på den, var at den næsten var for stor. Tjeneren spottede straks at vi var danske ” i recognise the accent”. Skal vist have støvet mit engelske lidt af. Han var selv fra Island, og virkelig med til at gøre hele oplevelsen af stedet rigtig god.

Vi sluttede aftenen af på en lille hyggelig pub, der havde det hyggeligste lille boghjørne.

Sikke en skøn første dag i London.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *