Køkkenhygge

Hjemme hos os er køkkenet primært min mands domæne. Mest fordi han er den bedste. Men også fordi han elsker at være i køkkenet. Jeg kan finde på mange andre ting jeg hellere vil. Strikke, sy, lege med ungerne. Du ved, i den dur. Hvis jeg endelig er i køkkenet, er det somregel den søde del. Og oftes sammen med ungerne.

I går havde storebror første skoledag efter en dejlig lang juleferie. Lillesøster starter i dag. Dagen igår startede med snevejr. så vi skulle selvfølgelig ud og kaste lidt med snebolde. Vejret slog desværre hurtigt over i regn. Så det hele blev  bare til en stor gang sjap. Våde og kolde, søgte vi indenfor. Vi gik i køkkenet for at bage kiks til madpakkerne.

IMG_7415

IMG_7418IMG_7416

I  køkkenet minder lillesøster meget om sin far. Hun elsker det simpelthen. Det er noget hun slapper af med. Hvilket også er tiltrængt her oven på jul og nytår. Så vi tankede lidt overskud, inden hverdagen for alvor starter igen. Derfor nød vi roen og lidt tøsehygge, imens vi bagte lækre de kiks. “Vi” er måske så meget sagt. Jeg styrede ovnen, og lidt småting. Der ud over, havde min medhjælper ret godt styr på sagerne.

IMG_7423

Og da storebror så kom hjem fra skole, kunne vi jo passende hygge os med smagsprøver.

 

 

 

One thought on “Køkkenhygge

  1. De kiks/knækbrød ser lækre ud og køkkenhygge med børn. Næsten intet slår det og jeg takker for påmindelsen. Har ikke bagt knækbrød i lang tid. Må jeg vist til igen.
    Du har en rigtig hyggelig blog, som jeg glæder mig til at følge fremover.
    Godnat hilsen fra Mosekonen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *