Mine WIP’s – Cast-on-itis

Cast-on-Itis

Er cast-on-itis en diagnose? for så tror jeg måske jeg lider af det! mon der er en AC gruppe for anonyme cast-on-itis tilfælde? ej, spøg til side, men hold nu op jeg har lagt op til mange projekter denne måned.

Jeg startede ellers måneden, men at få færdiggjort lidt projekter, og pludselig havde jeg kun 2 projekter. 1 Ufo fra 2017, og en Wip. Og så ved jeg da virkelig ikke hvad der gik galt. Jeg bebrejder Sukker. Jeg har nemlig gjort et ihærdigt forsøg på at stoppe med at spise slik (jeg har lidt tendens til at trøstespise) og det er egentlig lykkedes rigtig godt. Men jeg har simpelthen taget mig selv i at lægge op til nye projekter, i stedet for at trøstespise. Og marts måned har været lidt hård. Så det er altså blevet til en del projekter. UPS. Men til gengæld feder strik da ikke 😉

Marts WIP

En lille oversigt over mine igangværende projekter.

 

Efter jeg blev færdige med mine Yggdrasil mitts, måtte jeg have gang i endnu et af Skeindeer designs smukke opskrifter. Valget faldt på snøvotter, fra Bladet Garn nr. 4. Garnet er Rauma finullgarn. Nu tyder det dog på foråret så småt, endelig er på vej. men så er de klar til det bliver koldere igen.

Disse smukke sokker,Drippity drops er designet af Kay, der sammen med sin mand står bag podcast’en Bakerybears.(tjek den ud, hvis du ikke allerede kender den) garnet er også farvet af Kay, købt via Etsy. Det er virkelig en smuk kombi. jeg glæder mig så meget til de er færdige.

Jeg har gang i endnu et par sokker. Til ungernes bedstefar. Han fik gavekort på 5 par i julegave. Så nu er det tid til at par nr. 2 skal være færdige. De er strikket efter opskriften Svigermorsokker fra Sokkebogen. Et par gode rib sokker, strikket i sportsragg fra Vikings of norway. De bliver lækre tykke, men de er altså lidt kedelige at strikke. Men jeg må hellere tage mig sammen, for han skal have dem i slutningen af påsken.

løvlisjal ida

Det her løvlisjal skulle faktisk have været til mig selv. men jeg var ikke helt tilfreds med hvordan farveskiftene begyndte af ligge til sidst, men lillesøster var helt forelsket i det. så jeg stoppede da jeg ikke syntes farveskiftene blev pæne længere, og nu mangler jeg bare halvdelen af blad kanten, og så har hun et fint lille regnbuetørklæde. Hun glæder sig.

Høst Jakken strikkede jeg rigtig meget på i starten af måneden, men den har lagt uberørt hen den sidste uges tid. Jeg strikker den i en kombination af Mor åse garn og Garnudsalgs super kid mohair. Det er første gang jeg prøver mor Åse garnet, og jeg har hørt meget blandet om det. Det er lidt hårdt at strikke med, men min strikkeprøve blev rigtig fin efter vask. Så er sikker på jeg nok skal blive glad for den. Jeg blev bare distraheret af lidt strømpestrik.

Min sidste WIP i denne måned (på nuværende tidspunkt i hvert fald) er lidt et evigheds projekt. Jeg har nemlig startet et Cozy memory tæppe. Jeg har mange rester af strømpegarn liggende, og det virker som en god måde af få dem brugt på. Faktisk er jeg blevet lidt afhængig af at strikke de firkanter.

4 thoughts on “Mine WIP’s – Cast-on-itis

  1. Det er da også nogle helt fantastiske firkanter! Forstår godt din “afhængighed”. Bliver er skønt tæppe 😀
    Lækre ting du laver!

    1. Jeg tror der bliver rift om det tæppe når det engang er er færdigt 😉 begge børn har allerede gjort krav på det. Og mange tak

  2. Kender godt begrebet, ikke kun mht strik, men med krea ting/ideer generelt;0)

    Du får da en masse fra hånden,så fine ting du har lavet :0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *