Mit kreative 2017

Mit sidste indlæg blev af den mere personlige slags. Så det var lidt med hammrende hjerte at jeg trykkede på udgiv. Håber ikke at i blev skærmt helt væk.

Dette indlæg er dog mere et kreativt overblik over 2017. Og på den kreative front har det været et godt år.

 • Jeg har fået øjnene op for at strikke til mig selv. Og det er helt klart noget jeg vil gøre mere i 2018. Du kan se mine yndlings ego projekter her.
 • Jeg lærte at strikke strømper. Det havde jeg bildt mig ind var vildt svært. men det var det jo slet ikke når man først kom i gang.
 • Jeg fandt bogen “kærlighed ved første sting” som genfandt min intresse for at lære at sy. Så min gamle maskine blev støvet af. Den er dog blevet skiftet ud med en ny model, og der er også blevet tilføjet en overlocker til familien
 • Jeg var på kreativ messe i Frederecia. Der blev jeg inspireret til at lære at hækle.
 • Jeg har lært at strikke med perler.
 • Jeg tog mod til mig, og oprettede bloggen her. Det har været et langt tilløbsstykke. for var der overhovedet nogle der ville være intresseret i at kigge med. Men jeg fortryder ikke et sekundt at jeg sprang ud i det. Og 1000 tak fordi at lige netop DU læser med.

Her er lidt af det jeg er mest stolt af at have lavet i år

STRIK

5774FE25-1C25-4333-88D9-DA7E73C4263B_medium2IMG_0450_medium2IMG_0674_medium2IMG_9364_medium2

HÆKLE

IMG_6083IMG_7045IMG_6965

SY

2 thoughts on “Mit kreative 2017

 1. Du har da fået noget fra hånden i år ;0) Jeg nåede også lige at få knækket koden til hjemmestrikkede strømper her på falderebet til 2018. Det er utroligt, hvad man kan trylle ud af en garnnøgle og et par pinde, ik :0)
  Rigtig godt nytår til dig. Glæder mig til at følge med i dit 2018!

 2. Flotte ting du har bedrevet i 2017 🙂
  Alle tingene er så fine og jeg er vildt imponeret af dit flotte strik. Ser virkelig godt ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *