Om Mig

Hej, og mange gange velkommen til musses.dk. Mit lille kreative univers, hvor jeg deler ud af mine kreative projekter, lidt om hverdagen, og så min rejse mod et mere positivt og glad liv.

Jeg er hjemmegående, med 2 skønne børn. Storebror der går i 1. klasse, og lillesøster der går i børnehave på deltid.
Jeg går hjemme pga. vores datter, som er født meget præmatur. Hun er ekstremt sensitiv, og har svært ved at klare en normal hverdag, så derfor er hun på nedsat tid, og med støtte i børnehaven. Så meget af min tid går selvfølgelig med at være der for hende og hendes storebror.

Det Kreative univers er blevet mit frirum. Der hvor jeg kan skabe noget, og fordybe mig. Jeg elsker at strikke, er ny i at sy og hækle. Jeg elsker at prøve nye ting.

Jeg har en hang til lister, flotte farver, natur og hygge. Vi elsker at tage på teltferier i Norge, hvor vi trækker stikket, nyder nærværet og naturen. Så det vil nok også snige sig ind på ind på bloggen ind i mellem.

Bloggen her vil jeg bruge til at dele de kreative projekter jeg arbejder på, de ting der inspirerer mig, ferier og natur, og om livet, når det ikke bliver som man “bestilte”.

Tak fordi du har lyst til at læse med.