Ravelry jule farvoritter

Et af de steder jeg elsker at surfe rundt efter inspiration er Ravelry. Der er jo nærmest ikke det du ikke kan finde der inde.

I dag vil jeg dele mine 5 julefarvotitter på Ravelry.

Nr. 1. Den her julehue er slet ikke til at stå for. Jeg har kun prøvet at strikke med perler 1 gang gør. Men den er helt klart på to-do listen. Jeg er vild med det udtryk perlerne giver. Den er simpel, men alligevel ekstrem julet. StrikkeLisa er en rigtig dygtig strikkedesigner, og det er altid en fornøjelse at strikke efter hendes opskrifter.

Nr 2. Disse søde Julelys. Jeg bliver helt nostalgisk. Det var en af mine yndlingsjule film som barn. De er lavet af Susanne Tagge, og opskriften ligger gratis på ravelry.

23846242_10213569383056355_387849860_n_medium

Nr. 3. Nissehuer det skal der jo også til. Og denne her fra PetiteKnit er simpelthen så fin og tidløs i sit design. Lige som alt det andet der kommer fra PetiteKnit.

Nr. 4. For et par år siden lavede min søn og jeg, vore første peberkagehus. og siden da er det blevet en tilbagevendene tradition. Dette hæklede peberkagehus er da ikke til at stå for. Men alle de søde detaljer. Det kommer dog ikke til at erstatte den hjemmebagte version 😉

15059554474_bba673c760_z

Nr. 5. Er disse vildt søde snemands sokker. Jeg har noget med hjemmestrikkede sokker. Og de her julesokker må jeg bare eje på et tidspunkt.

786-2_medium2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *