Regnbuegarn – Du gør mig glad

regnbuegarn

Regnbuegarn!

Regnbuegarn er noget der har stået på min ønskeseddel længe. Så da jeg tilfældigt faldt over noget regnbuegarn, fra West Yorkshire Spinners, i John Lewis (London) måtte det bare med mig hjem. Det viste sig dog ret hurtig at jeg ikke var den eneste i husstanden med en kærlighed for regnbuegarn. Lillesøster krammede garnet, og ville slet ikke slippe det igen. Nu er alt hun ønsker sig, en regnbuekjole. Jeg syntes dog at farveskiftene i mit nyindkøbte garn var for korte, til en kjole (og jeg ville faktisk gerne strikke strømper til mig selv i det 😉 )

 

Regnbuekjolen

Så derfor gik jeg på jagt efter noget regnbuegarn med længere farveskift. Valget faldt på Kauni Effektgarn. Jeg har lidt en plan om at strikke denne kjole til hende, så jeg købte en lysegrå Kauni også.
Og sikke en service de har ved www.garnskuret.dk (ingen spons, bare fan af god service). Jeg bestilte det Torsdag, og kunne hente det i dag, tirsdag, på posthuset. Det er jo slet ikke galt. Men alligevel var der en sød lille seddel, med beklagelse af ventetiden, pga. ferie. og en lille pose med maskemarkører. Det gav da et ekstra smil på læben. Og så var der chokolade med! Det er da virkelig god service hvis du spørger mig. Men tilbage til kjolen;
.Kjolen er der desværre kun mønster på i str. 4-6 år. Så jeg må prøve at regne lidt på at lave den mindre. Lillesøster er jo ikke lige frem den største 4. årige. så hurtigt virker væksthormonerne alligevel ikke.
Er der nogle der kender gode fif til at omregne en opskrift?  Det har jeg nemlig ikke kastet mig ud i før.

Mere garnshopping

Jeg har jo allerede nævnt det fine regnbuegarn fra West Yorkshire Spinners, som jeg købte i London. Men det var nu altså ikke det eneste der kom med mig hjem. For jeg lod mig altså friste af det fine Spindrift fra Jamieson’s of shetland, da vi besøgte Loop. Jeg købte 6 nøgler i alt. 3 forskellige lækre farver. Nogle af dem skal forvandles til Yggdrasil, som den dygtige Skeindeer har designet. Hun har også en virkelig skøn podcast. Du skulle tage at tjekke den ud, hvis du ikke allerede kender hende.

Men nu har jeg så også fået styret min shoppelyst for lidt tid (satser jeg på).

3 thoughts on “Regnbuegarn – Du gør mig glad

  1. Er også vild med Kauni garn, men det kan desværre kun bruges af mennesker med HØJ, HØJ uld-tolerance. Derfor kan jeg og børnebørn kun bruge strik i det, der kan bæres uden på anden beklædninggenstand. Glæder mig til at se, hvad du tryller frem af alle dine skønne indkøb.

    1. Det bliver lidt spændene hvordan det blive havde ellers læst at det skulle bløde meget op efter vask tak fordi du lige nævner det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *