så er bamsesweateren er hoppet af pindene

Bamsesweateren fra Petiteknit

Da vi drog til London i januar, manglede jeg et lille handy strikkeprojekt. Det blev bamsesweateren fra Petiteknit. Garnet og opskriften blev købt i forået 2017, så det var vist på tide at det kom på pindene.
Jeg fik strikket en god del på turen. Men da vi kom hjem måtte den hoppe lidt i baggrunden, da jeg havde dåbskjolen jeg gerne ville have færdig. Dåbskjolen skal faktisk i aktion søndag. Glæder mig så meget til at se den lille guldklump i kjolen.

Men tilbage til bamsesweateren. Det manglede faktisk kun et par cm på kroppen, inden ribben, og så to ærmer. Og på sådan en lille størrelse, tager et par ærmer jo ikke forfærdentlig lang tid. Så da jeg hev den frem fra strikkekurven igen, kunne jeg gøre den færdig på en weekend.

Blød og lækker

Sweateren er strikket i den bløde Anina fra Filcolana. Og som følgetråd har jeg brugt Titicaca fra holst garn, en lækker brød alpaka. Så der er bestemt ingen ting der kradser på lillesøsters sarte hud.
ansigtet er broderet med en rest stor garn.

 

Strik i Toget

 Hun laver altså bare nogle skønne opskrifter, Mette som står bag Petite Knit. Bamsesweateren har en rigtig god pasform. Vendemaskerne i halsen gør at den sidder rigtig godt i nakken. Detaljen med det lille bamseansigte gør bare at den straks er mere spændene for en selektiv 4 årig. Hun synes den er så nuttet. Ginialt og simpelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *