Sådan gik det med strikkelisten 2018

I starten af sidste år lavede jeg denne strikkeliste. Med et projekt til hver måned. Ikke som en fast liste, der skulle gennemføres, men mest som et øjebliksbillede af hvad jeg virkelig havde lyst til at strikke på daværende tidspunkt. Og ikke mindst en reminder til mig selv, om at disse projekter var nogle jeg virkelig godt kunne tænke mig at strikke. Det kan jo være nemt at glemme når man kan få så meget lækker strikkeinspiration rundt omkring.

Sådan gik det så

 1. Dåbskjole til min venindes skønne dreng – dåbskjolen blev færdig, i god tid til barnedåben, og den er nok det projekt jeg er aller mest stolt af i 2018.
 2. Hemlokk kjolen fra Bladet Garn nr. 4 – den kom desværre aldrig på pindene.
 3. Janni Trøjen fra Diva Garn – denne trøje blev virkelig varm og lækker. Den gav mig dog en del udfordringer
 4. Ingen Dikkedarer – Den har jeg endnu endnu ikke fået strikket
 5. Epistrophy af Kate Davies – Jeg er så glad for denne cardiganhttp://musses.dk./ny-cardigan-gardaroben/.
 6. Benedicte fra Egostrik. Drømmer om den i en lækker mørkegrøn – denne drømmer jeg stadig om
 7. Alise Finjakke Barn fra KlompeLompe Strik året rundt. – den her har jeg helt mister interessen for igen.
 8. løvlisjal – Det blev til et lille løvligsjal til min datter, som ikke ville have det alligevel, men det ville min mor gerne. Så nu bor det hos hende.
 9. Kosesokker fra KlompeLompe Strik året rundt – De her står stadig på listen over ting jeg gerne vil lave. Håber det bliver i 2019
 10. Prinsessekjolen. – Den her kjole blev færdig, i god til til hendes 5 års fødselsdag. Og hun elskede den. Men ved en grusom fejl havnede den i vaskemaskinen. Og filtede helt til ugengænkendelighed. Og lillesøster var dybt ulykkelig, for hun ville så gerne have den på til jul. Så andre strikkeprojekter måtte vige, og hun endte med at få en fin kjole til jul også.
 11. Nissehuer – Der blev slet ikke strikket nogle nissehuer i 2018. Men heldigvis kunne begge unger passe deres fra 2017
 12. En julegenser – desværre ikke. Men det er bestemt er mål at jeg skal have en strikket i år

Godt tilfreds

Så alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med strikkeåret 2018. Der er strikket mange flere projekter, end dem der kan krydses af på Strikkelisten. Så på trods af at jeg faktisk havde en mindre strikkekrise i efteråret, så har det været et produktivt år.

Jeg er så småt igang med at lave min strikkeliste for 2019. stay tuned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *