Sokkekirurgi – mon sokkerne er ramt af en forbandelse?

Forbandelse?

Kan sokker mon have en forbandelse hvilende over sig? Hvis det er muligt, er jeg helt sikker på at de her sokker er ramt i hård grad. Det er som om at garnet slet ikke vil være sokker!

Jeg startede på dem i maj 2017. Og det var meningen at de skulle være færdige til min mands fødselsdag i Juni, Men da jeg havde startet forfra på sok nr. 1, 4 gange blev de smidt i skammekrogen. og først fundet frem for nyligt. Endelig var sok nr. 1, klar til at blive færdig, og den fløj faktisk af pindene. Så i fuld tiltro, til at nu skulle de endelig blive færdige, slog jeg op til sok nr. 2.

Fejlslagen sokkekirurgi

Det gik egnetlig også helt godt med nr. 2. Jeg talte rækker, for at være sikker på de blev lige lange, og fik også strikket hælen. Men så var det at jeg lagde mærke til det. Der var noget helt galt med strikkefastheden. Så nr. 2 var både længere og bredere end nr. 1. ØV!

Jeg prøvede at reddede det med lidt sokkekirurgi. Jeg samlede masker op rundt om sokken, to steder, med det antal rækker imellem, som sokken var blevet for lang. Og så klippede jeg ellers sokkerne midt over. Det var helt skræmmende, men så langt så godt.

   

Derefter gik jeg igang med at sy sokkerne sammen igen, med maskesting, hvilket du kan finde en god vejledning på lige her. Til det fik jeg lidt underholdning af Skeindeers podcast. Og resultaten var egentlig rigtig fint. Så jeg troede virkelig at jeg havde besejret sokkerne.

Jeg blev klogere

For sokkerne var stadig alt for bredde, så de sad slet ikke godt på foden. Jeg måtte simpelthen se mig besejret af den forbandelse, endnu en gang. så jeg har netop trevlet sok nr. 2 op. NuHåber jeg virkelig ikke jeg skal starte forfra på den 4 gange også!
Min mand må bare væbne sig med tålmodighed. og så tvinger jeg ham nok til at bruge dem konstant, når de engang bliver færdige.

3 thoughts on “Sokkekirurgi – mon sokkerne er ramt af en forbandelse?

  1. Sokke kirurgi ser temmelig vildt ud! Men og lidt sjovt! Selvom det må være super frustrerende når de arter sig så dårligt 😀 Hatten af for din tålmodighed 🙂 Og pøj pøj

    1. Tak 🙂 Det var heldigvis ikke så bøvlet, men lidt tidskrævende. så ekstra ærgeligt at jeg endte med at trevle op alligevel. hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *