sommerstrik på pindene og hyldeblomster i gryden

Nordisk sommertop

Sommerstrik

Ja, hvis man ikke skal have lidt sommerstrik på pindene i denne skønne tid, hvornår skal man så? Ja, det må du virkelig ikke spørge mig om. Og hvad er bedre end en skøn hjemmestrikket sommer top. Det er selvfølgelig den simple, men utrolig fine Nordisk sommertop jeg referere til her. Designet af Ida der står bag Witre Design. Jeg er helt vild med det simple look, der passer til så meget forskelligt. Så vild med det at det faktisk er top nr. 2 jeg har på pindene. Jeg har allerede strikket en i den fineste hindbærrøde farve Den nyeste tilføjelse til gardaroben bliver en sommerfin gul farve. Kryds fingre for at jeg når at få den færdig inden torsdag, hvor vi skal på forlænget weekend med ungerne. Turen går til Barcelona, og jeg vil så gerne have toppen med. Burde vist hellere strikke end at sidde her ved computeren. Heldigvis går det stærkt, for jeg strikker den på pinde 7. Så der er håb for at jeg når det.

Nordisk sommertop

Men som nævnt, har jeg allerede en sommertop færdig, klar til at tage med til Barcelona.

sommerstrik

Mønster: Nordisk sommertop af Ida Witre
Garn: Drops Belle
Pind: 7 mm

Hun har også udgivet en kjoleversion for nyligt, den er jeg nødt til at strikke også. Skal bare lige have bestemt mig for en farve.

Hyldeblomster

Den gule farve jeg strikker med nu, fik mig sådan til at tænke på hyldeblomstsaft, og nede bagved vores hæk blomstre der sørme lige et træ, hvor hyldeblomsterne bare er sprunget ud i fuld flor. Så i dag lavede lillesøster og jeg en god stor potion. Jeg brugte (selvfølgelig) opskrift fra Valdemarsro. Hun er bare god til lækre simple opskrifter. Så nu skal det bare trække til vi er hjemme fra vores forlængede weekend, og så har vi forhåbentlig lækker hyldeblomstsaft.

hyldeblomstsaft

5 thoughts on “sommerstrik på pindene og hyldeblomster i gryden

  1. Ih, det minder mig om, at jeg sidste sommer ville strikke en top ala dem vi gik med i 80’erne, men jeg fik aldrig taget mig sammen :0/ Det problem har du åbenlyst ikke;0) Jeg er vild med den gule farve. Håber at du nåede at blive færdig.

  2. Tak Jeg har lige hæftet den sidste tråd. Så nåede det lige. Jeg er også bare helt vild med den gule farve ☀️☀️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *