Strandtid og strikketid

En tur på stranden

Strandtid, det var lige hvad sidste uges skønne sommervejr bød på. Sådan en forsmag på sommeren, gør bare at vi bliver endnu mere utålmodige på sommervejret.
Lillesøster har ferie i øjeblikket, i håb om at hun kan komme lidt ovenpå igen. Det her stueskift trækker virkelig tænder ud. Så var det bare ekstra skønt med et lille skud sommervejr. For er der et sted lillesøster trives, er det ude under åben himmel, og i den smukke natur.

Vi tog til Almind sø, ved Silkeborg. Her har de en lækker lille strand. Virkelig børnevenlig. Og så sluttede vi af med en is inde ved slusekiosken i silkeborg. På sådan en skøn, varm dag, skulle der da is til.

Strandtid = strikketid

Imens lillesøster nød roen, og legede i vandkanten, kunne jeg sidde og nyde det, og strikke lidt på et par sokker.

Jeg er gået igang med et par stribede sokker af rester, Jeg jagter stadig den perfekte hæl. Så denne gang prøver jeg en eye of partridge hæl, også fra bogen “sock arcitecture”.

Jeg vil rigtig gerne blive bedre til at strikke strømper. Så jeg har meldt mig til ByKaae’s strikkebootcamp, “bliv en ørn til at strikke sokker” så det glæder jeg mig til. Første uge er skudt igang. men mere om det senere 😉

Stribede sokker

Tilbage til de sokker jeg har på pindene nu. Som nævnt prøver jeg en ny hæl, nemlig eye of partridge. Måske er det lidt nørdet, men jeg kan godt lidt at teste forskellige hæltyper. På mine regnbuesokker testede jeg også en ny hæl.

Sokkerne er strikket i en grå rest Jarwoll strømpegarn, fra lang yarns. De har en lille nøgle med nylontråd til at forstærke hæl og tå, det synes jeg er virkelig smart.

Den grønne er fra Piratewolle. hun har en etsyshop. Også en rest jeg havde liggende.

  

Der er ikke så meget strikketid, når lillesøster holder ferie. men de får da lidt opmærksomhed ind imellem. Men i morgen skal vi til konfirmation oppe i nordvestjylland, så mon ikke jeg kan få strikket en god del på dem, på køreturen?

3 thoughts on “Strandtid og strikketid

  1. I dag, hvor vejret har været koldt og blæsende, er det næsten ikke til at forstå, at for bare en uge siden var det så skønt og sommerligt. Tak for de fine billeder, krydser fingre for mere af det dejlige vejr.
    – Og super spændende med en strikke bootcamp 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *