Strik et juletræ

Jeg elsker hjemmelavet julepynt. Det er så hyggeligt, personligt.

Sidste år strikkede jeg dette juletræ, og jeg håber at jeg kan få strikket lidt flere snart .

IMG_7415

Opskriften har jeg fundet her. På ravelry. Det er et sted jeg er stor fan af. Der er så mange gode opskrifter samlet på et sted. Både et bredt udvalg af gratis opskrifter, men også købeopskrifter. Og så kan jeg godt lide at man kan have alle sine opskrifter samlet et sted. Bliver altid så inspireret når jeg surfer rundt der inde.

Nå, men tilbage til jylepynten.

IMG_7410

Jeg har strikket mit lille træ i en rest bomuld. på pind 3. Træet egner sig nemlig super godt til restegarn. Det giver rig mulighed for at lave forskellige variationer af træet. Man kan lave det stort eller småt, alt efter garn type. og man kan tilføje pynt for at gøre det endnu mere personligt.

 

0 thoughts on “Strik et juletræ

  1. Spændende projekt du har gang i her 🙂
    Jeg håber du bliver glad for at blogge og glæder mig til at følge med 🙂
    Vh. Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *