Strikkebootcamp med Bykaae

“Bliv en ørn til at strikke sokker”

Det er overskriften på ByKaaes nye bootcamp. og som jeg nævnte her, så vil jeg rigtig gerne blive bedre til at strikke sokker. Så de kommer til at passe helt perfekt. Så det var jo oplagt at købe en plads på hendes bootcamp. Som sags, så gjort. (der er desværre lukket for at købe flere pladser nu)

I hendes strikkebootcamp er der fokus på at finde den rigtige hæl, og tå, og på at få den rigtige pasform. og Bykaae er virkelig god til at lave vejledninger og lære fra sig. Så jeg glæder mig virkelig til at komme igang.

Mini strikkebootcamp

Hun startede med en mini bootcamp, for at reklamere lidt for den “rigtige varer”. (den kan du finde på hendes facebook profil)

Her kunne man strikke små mini strømper. Det skulle jeg da også prøve. Et hurtigt og hyggeligt lille projekt.

Jeg var nødt til at strikke to matchende strømper, da lillesøster hurtigt konkluderede at de passede perfekt til hendes dukke. Så selvfølgelig skulle hun da have et par strømper.

Strikkebootcamp – uge 1

Første uge i ByKaae’s Strikkebootcamp blev skudt igang i tirsdags. Og første opgave stod på strikkeprøve. Øv, ikke det mest spændene, var min første tanke. Men så alligevel. Den første strikkeprøve ramte slet ikke strikkefastheden. Så havde jeg ikke lavet den, ville resten af kurset jo have været lidt spild. Så det endte med at være en rigtig god opgave alligevel. Heldigvis ramte jeg strikkefastheden i strikkeprøve nr. 2.

Jeg har en rigtig smart linial med maskemåler. Den er virkelig god til at måle strikkefastheden med. Jeg valgte dog at dobbelttjekke på gammeldags maner, bare for en sikkerheds skyld. Men det passede helt med linialen.

Strikkeprøve nr. 1
Strikkeprøve nr. 2.

Strikkeprøverne er strikket i rester. Den lilla er Arwetta classic, og den gule og røde, er rester fra et projekt jeg lavede sidste år sammen med storebror. Vi kastede os ud i at farve garn. Et sjovt projekt. Storebror gik op i det med liv og sjæl, så måske det snart skal gentages igen.

One thought on “Strikkebootcamp med Bykaae

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *