Strikketur i sommerhus

Har du haft en god weekend?

Det har jeg. jeg har brugt weekenden på strikketur.  En skøn, og hyggelig en. Sammen med et par skønne damer, i et skønt sommerhus, med god mad, og en masse strikketid. En skøn måde at lade op til en ny uge på.
Så der blev strikket en masse. Snakket om mønstre og delt inspiration og erfaringer.

Det er nu skønt med en masse timer, dedikeret til strik, skønne samtaler, gåturer i det skønne forårsvejr og god mad.

 

Regnbue kjolen

På vores strikketur havde jeg taget regnbuekjolen til lillesøster med. Hun har ventet meget tålmodigt på at jeg strikkede den til hende. Faktisk siden vi kom hjem fra London i Januar. Glæden var stor da den kom på pindene i starten af april, men også utålmodigheden. Så jeg måtte hellere få den færdig.

Da vores strikketur var slut manglede jeg kun to striber. så jeg skyndte mig at færdiggøre den i går aften. Hun var lykkelig i morges, da hun så kjolen var færdig. Desværre ikke helt tør endnu. men jeg har lovet hende at den må komme i brug i morgen.

Fakta

Mønster: en blanding imellem Regnbuekjolen og Mauna, begge opskrifter ligger gratis på Ravelry,
Garn: Kauni wool i regnbue farver, og en lys grå.
Pind: 3,5 til rillestrik, 4 til kjolen, og 3 til ribstykket under bærestykket.

Jeg har strikket kjolen i str. 3 år, og den går hende ca. til knæene.

Kauni er virkelig en krads uldgarn at arbejde med, men efter at den er blevet vasket er den blevet betydelig blødere. Men kjolen er lavet med korte ærmer, så det er muligt at sætte en langærmet under, hvis den nu skulle være for krads til lillesøster. Knappen har hun selv fundet, i hendes efterhånden ret store knappesamling!

 

3 thoughts on “Strikketur i sommerhus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *