Strømper

førstesok

1  års jubilæum

Sidste år blev året hvor jeg knækkede strømpekoden. Faktisk er det i dag 1 år siden at jeg færdiggjorde min allerførste strikkede sok. Noget jeg faktisk forventede ville være rigtig svært, og bøvlet. Men det viser det sig jo, at det slet ikke er Det er egentlig ret nemt, og skønt med et hurtigti lille projekt, ind i mellem de store. Og så er det nemt at have med alle steder.

Det er meget forskelligt om jeg foretrækker strømpepinde eller Magic Loop. Lige i øjeblikket er det strømpepindene der hitter. Men da jeg manglede lidt i 2,5mm, måtte jeg jo lige forkæle mig selv med lidt nye strikkepinde.

IMG_7803
Hvad foretrækker du at strikke strømper med? og har du en opskrift du sværger til?

Sidste år blev det til 12 par strømper. Gavestrømper, børnestrømper og strømper til mig selv. Mon jeg når at strikke lige så mange i år? Jeg har i hvert fald “commited” mig til at strikke 5 par til ungernes bedstefar. Han fik et gavekort på 5 par, fordelt over året i Julegave. Til ham sværger jeg til “mammasokkerne” fra Sokkebogen af Jorid Linvik. En god tyk ribsok.

Til mig selv foretrækker jeg lidt tyndere strømper. Gerne i spraglede farver. måske lidt skørt, da resten af mit tøj er i den lidt kedelige farvepalet. Men så går jeg all in på farvede sokker i stedet for!

Her er lidt af mine strømper fra sidste år. Du kan se flere detaljer om dem på min “project page” på ravelry.

I år kunne jeg godt tænke mig at eksperimentere med mønsterstrikkede sokker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *