Tilbage igen.

Længe siden sidst

Jeg er startet, på jeg ved ikke hvor mange indlæg, det sidste halve år. Men de er alle blevet slettet igen. Nu prøver jeg så en gang til.

Sidst i hørte fra mig skrev jeg om sommerstrik og hyldeblomster. Sommeren var dejlig varm, og den bød på et kærligt afbræk fra den hårde hverdag 2018 bød på.

Status på 2018

Vi var ellers så fulde af forhåbninger da vi gik ind i 2018. 2017 havde været virkelig hårdt. Havde vi dog bare have vist hvad der ventede os. i forhold til 2018 var 2017 rent barnemad.
Nu står vi så her, ved den spæde start af 2019. Vi ved at i år bliver fuld af forhindringer.
2018 var tæt på at få mig ned med nakken. Hvilket også har været årsagen til de manglende indlæg. Men jeg er fast besluttet på at rejse mig igen. Fast besluttet på at genvinde overskuddet.

Jeg har forsømt mig selv i 2018. Ikke prioriteret de ting som egentlig er gode for mig. Glemte de gåturer der gør mig så godt. og spist alt for meget sukker for at holde mig vågen efter endnu en søvnløs nat. Chokolade som trøst efter endnu engang at løbe panden i mod en mur.

Self-care på dagsordenen

Det er gået op for mig, at hvis jeg skal genfinde fodfestet, og have overskud. Overskuddet til at kæmpe alle de kampe der venter os, så er jeg nødt til at prioritere mig selv. Jeg er nødt til at spise sundt. Gå de turer som jeg elsker, og ikke mindst passe på mig selv. For hvordan skal jeg kunne kæmpe, hvis jeg ikke kan stå op om morgenen? Så denne gang går vi ikke ind i det nye år, med en forventning om en masse medgang. Vi går ind i det nye år velvidende om en masse kampe der skal kæmpes. Men i år er vi forberedt.

Tak fordi du læste så langt

Sikke tungt et indlæg det alligevel blev. Men jeg lover at det ikke bliver stilen for de indlæg der kommer. De vil nok dukke op ind i mellem. Men jeg lover de ikke vil fylde det hele.

4 thoughts on “Tilbage igen.

  1. Dejligt at du er tilbage igen, og at du fundet viljen til at passe på dig selv igen… Glæder mig til at følge med i både stort og småt 🙂 Håber at I får et meget bedre 2019 end I venter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *