ude af min komfortzone – en hylende morsom aften i Aarhus

Udsigt-fra-hotellet

Den der kære komfortzone, den skal man nogle gange hoppe ud af.

Og det må man sandelig sige at jeg gjorde igår. Og til min store overraskelse fik jeg den sjoveste aften jeg har haft længe. Jeg kan seriøst ikke huske hvornår jeg ellers sidst har grædt af grin.

Den grå side

Jeg ved ikke om i kender Søren Rasteds podcast “Den Grå Side”. Hvor ham og 4 kendte, læser op og gør grin med noveller fra Rapport fra årene 1980-1985? En podcast min mand og hans kollegaer har ret meget underholdning ud af. Men som egentlig ikke har sagt mig ret meget. Men som den søde kone jeg er. Købte jeg billetter til deres live show, til manden i julegave. De stod nemlig allerøverst på ønskesedlen. Jeg nåede dog at fortryde mange gange, for jeg troede virkelig ikke det ville blive sjovt. Og så er det bare et emne der ligger langt fra min komfortzone.

Høje og lave forventninger

I går var så dagen hvor vi skulle til Aarhus, og se showet. Min mands forventninger var sky høje. Mine, meget meget lave.

Men hold nu op jeg blev positivt overrasket. Sådan et show er virkelig (som nævnt) langt uden for min komfortzone. Og jeg troede virkelig at jeg skulle sidde og krumme tæer hele aftenen.

Gæsteoplæserne var den evigt sjove Lars Hjortshøj, morsomme Brian Lykke, og En grinende Jakob Rising. Og de havde det virkelig sjovt oppe på scenen, hvilket smittede af på alle publikum. Stemningen på scenen var lummer, med sofa, rød velour dug på sofabordet, øl og Rapport blade. sådan rigtig kikset lummer. Og så tog de ellers bare pis på det hele, med skøre lydeffekter, dumme kommentarer og kærligt drilleri. Og vi skreg af grin.

Søren
Der blev virkelig grinet meget, af alle i salen!

L.O.C kiggede forbi.

Som en surprise til sidst, kom L.O.C som en hemmelig gæst, for at afslutte showet. Han var virkelig også morsom, og passede rigtig godt ind i resten af holdest humor. Han foreslog da også, om han ikke bare kunne læse lidt op af Gurli Gris. For det var han i træning med. Han gav den gas, med københavnska accenter, og var bare vildt sjov.

Showet sluttede med stående fællessang til “kald det kærlighed”. Den havde man ikke set komme. Men det var hylende skægt.


 Så der er ikke blevet tid til så meget strik i weekenden. Men til gengæld en masse kvalitetstid med min kære mand.

Lidt strik blev der dog sneget ind hist og pist!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *