Ufo’er – forsømte strikkeprojekter

Et nyt år er jo en god anledning til at få ryddet lidt op i gemmerne. Derfor besluttede jeg at det var tid til at hive de forsømte strikkeprojekter frem. De projekter der er gået lidt i glemmebogen, og ikker er blevet arbejdet på længe. Det er tid til at få taget stilling til om de skal overleve, eller om de skal trævles op.

Jeg må pinligt indrømme at det ene projekt havde jeg helt glemt at jeg var begyndt på. Selvom at jeg slog op til projektet i slutningen af oktober. Jeg har endda skrevet det på strikkelisten for 2018.

Men vi kigger på det ældste først.

Dette skulle blive til et tæppe til storebrors fødselsdag i april 2017. (ups.) men jeg må blankt erkende at det var lidt for stor en mundfuld for mig den gang. Så jeg smed det hurtigt i skammekrogen. Og der har den så lagt sidsen starten af sidste år. Jeg overvejede faktisk om jeg skulle genoptage den, da jeg hev den op af posen. Men det er virkelig noget sjusk jeg har fået lavet, så den ryger altså til optrævling i stedet.

 

Nr. 2 på listen, skulle have været færdig til min mand, da han blev 30. i Juni (igen ups) og da jeg ikke nåede det, har de bare lagt og følt sig uelsket siden. Han fik dog sin Marius sweather, som han ønskede sig. De her strømoer skal jeg have gjort færdige til ham. senest til hans fødselsdag i år. Ellers bliver de trævlet op. Men satser nu på at få dem færdige.

 

Disse strømper tænker jeg skal laves med Afterthought hæl. Men af en eller anden grund røg de lidt i baggrunden. Jeg forstår egentlig ikke hvorfor, for de bliver bare så fine. Garnet har de smukkeste farver. De skal altså blive færdige i år.

 

Dette var så det projekt jeg havde glemt alt om. I slutningen af oktober startede jeg simpelthen på ingen Dikkedarer. jeg har dog kun fået lavet hals ribben. Spørg mig ikke hvorfor jeg så gik i stå. Men den bliver færdig i år. Det skal den. for glæder mig til at bruge den.

Så status er at et projekt led døden. De 3 andre får en chance mere. Det var rart at få styr på det.

Der ud over har jeg 3 projekter på pindene som jeg arbejder aktivt på lige nu. Jeg synes det er rart at have lidt at veksle imellem. Men mere om dem i et andet indlæg.

3 thoughts on “Ufo’er – forsømte strikkeprojekter

  1. Spændende projekter du har gang i 🙂
    Jeg tør slet ikke kigge i min garnkurv – Alt for mange UFO’er, mulige og umulige halvt udførte ideer!
    Men jeg tager vel mod til mig på et tidspunkt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *