Velkommen til Musse’s

Så sprang jeg (sq) ud i det. Det der med eget domæne.

Jeg valgte at ændre mit navn fra Kreamusse til Musse’s. Og det har jeg gjort af den grund, at jeg kan mærke jeg har mere på hjertet, end at vise hvad jeg strikker, syr og ellers sysler med. Så jeg syntes Musse’s var mere passende. Det her er mit lille fristed, Musse’s sted.

Det vil stadig være det kreative der er i højsædet, men der vil også komme lidt flere indlæg om hverdagen, også når den ikke er som man bestilte den til at være. Noget der også fylder meget, er det at være mor til to børn født præmatur, på godt og ondt!. Så det vil nok også blive berørt.

Jeg håber virkelig du stadig har lyst til at følge med her på mit lille fristed.

Rigtig God Weekend.

4 thoughts on “Velkommen til Musse’s

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *