Yggdrasil mitts – med lidt modifikationer

yggdrasi mittsl

Yggdrasil mitts

Lige siden jeg så disse, yggdrasil mitts, første gang, på Skeindeers youtube kanal, har jeg haft lyst til at strikke dem. Garnet har lagt på lager siden vi var i London, og nu var der endelig tid til at få dem strikket.

De var en fornøjelse at strikke. Eli, bag skeindeer knits design, laver virkelig nogle gode strikkeopskrifter. Og så er hun virkelig god til det med mønster strik.

Når små hænder giver udfordringer

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg har små hænder. Faktisk kan jeg dele handsker med storebror på 7, uden problemer. Men det viste sig altså at give lidt udfordringer på dette mønster.

Da de var færdigstrikkede og vaskede passede de perfekt, fra tommelfingeren og ned. Resten. Not so much. De varmerede i hvert fald ikke noget. Så det var lidt en ommer. I kan se på billedet her neden for, hvor meget for store de var.

Men i stedet for at de endte i bunden af skabet, måtte jeg jo hellere fikse dem. Så jeg trævlede op, og startede ribben 5 pinde før mønstrer sagde, og så tog jeg ekstra masker ind. Nu passer de heldigvis perfekt.

 

Nu venter jeg bare på at foråret har lyst til at kigge forbi. De varmer nemlig ikke helt nok, når det er så is koldt, som det er i tiden. Men de bliver helt perfekte til det milde forår, og når vi kommer til efteråret.

Fakta:

  • Mønster: Yggdrasil af Skeindeer Knits
  • Garn: Jamieson’s of shetland Spinddrift, Købt i London
  • Pind 2,25 til ribben og 2,5 til resten.

#yearlongmittalong

Skeindeer afholder en KAL, hele 2018, hvor man skal strikke 6 par vanter i løbet af året. Det skal være med mønsterstrik. Du kan læse mere om det her, eller følge hashtagget på Instagram for mere inspiration.
Det er mit mål at få strikket 6 par, har allerede det næste par i kikkerten. Hvem ved, måske det lykkes.

3 thoughts on “Yggdrasil mitts – med lidt modifikationer

  1. 🙂 Hvor er de fine og sikke et lækkert mønster. Uhhh jeg hader også at *strikke baglæns*, men det kan jo blive nødvendigt. Resultatet er i allerfald blevet fint for dig.
    Go aften til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *